Pasar Malam Stellar Eindhoven

29 t/m 31 maart 2019


De gezellige Pasar Malam Stellar vindt weer drie dagen plaats in het prachtige Beursgebouw in Eindhoven welke weer wordt omgetoverd tot een echte tropische avondmarkt.
Een zeer grote markt met meer dan 80 kramen met bijzondere artikelen uit heel Azië.

Heerlijke verrassende sambals, bijzondere vruchten, sponscake, spekkoek, saté, pisang goreng en natuurlijk volledige maaltijden zoals Ikan Bali en een complete Nasi Goreng op authentieke wijze bereidt zijn er om u trek in iets lekkers te stillen. 

En zin in een heerlijke Tjendol, een echt Bintang biertje of een tropische cocktail? Ook daarvoor komt u naar de Pasar Malam van Stellar.
Vele non-food kramen met (zilveren en gouden) sieraden, edelstenen, bijzondere leren tassen, kleding, houtsnijwerk, bijzondere lampen, T-shirts met uw opdruk, kookboeken met originele Indische recepten, speelgoed, decoratie voor uw huis, medicinale lotions, tijgerbalsem, wierook, kunst en nog veel, veel meer! U kijkt uw ogen uit.


Gezellig dwalen over de markt is een belevenis op zich.

Een uitgebreid entertainment programma op een sfeervol podium met daarvoor genoeg zitplaatsen. Met een drankje in uw hand wordt het heerlijk relaxen, meezingen en de dansvloer ligt er uitnodigend bij!
Kom genieten van de tropische feestzanger van Trafassie: Edgar (Bugru) Burgos! Die natuurlijk de het hele Beursgebouw zal omtoveren in een deinende feestzaal.

Drie dagen bijna non-stop entertainment.

Maar ook van de andere artiesten zoals de bekende formatie XANUR, René le Blanc als de Nederlandse Engelbert Humperdinck die een speciale Jack Jersey Show zal verzorgen, Diana Monoarfa, de dansgroep Bunga Melati, the Swinging Sound Machine, Johnny Valentino en Of Course, Madaloka Dance Studio met modeshow,  dansgroep Wahana Budaya Nusantara, de geweldige soulshow van the Philly Sound met Justine Pelmelay. Meer dan 80 artiesten treden op!
Kortom het Beursgebouw biedt u drie dagen tropisch vermaak, shoppen en culinair genieten.


Openingstijden:
Vrijdag 29 maart 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 30 maart 13.00 – 22.00 uur
Zondag 31 maart 12.00 - 19.00 uur

Tarieven: 
•    Volwassenen € 7,50
•    65 + vrijdag tot 17.00 uur € 5,00
•    Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis


Overige informatie:
•    Geschikt voor het hele gezin
•    Slechts 5 minuten lopen van het station
•    Scootmobiel toegankelijk
•    Huisdieren niet toegestaan uitgezonderd hulphonden.

Organisatie:
Stichting Stellar Events
image-267213-web-Jimi-poster-2-1.jpg
image-267168-marktp-DHNJ7A0410.w640.jpg
image-267327-markt-assen-19.w640.jpg
image-267075-Wahana-Hans-Milane-Leeuwarden0R3A6456.w640.jpg